Farmerama Blog

2010.12.16. 18:28 Farmerama Mániás

Üdvözlök mindenkit a Farmerama Blogján! Talán mondanom se kell, hogy a Farmerama 2010 egyik legnépszerűbb online játéka, hihetetlenül nagy közönségnek örvend nem csak Magyarországon, hanem egész Európában, és teljesen jogosan kapta meg az "Európa legnépszerűbb böngészős játéka" címet. Egy felmérés szerint 2010 Novermber 17-ig ez az oldal 17 millió regisztrált tagot szerzett magának, és 30 különböző nyelven volt elérhető.

Farmerama európai játékdíj

Azoknak akik még nem ismerik, írok egy részletes ismertetőt egy másik bejegyzésemben, hogy kedvet kapjanak eme nagyszerű böngészős játékhoz. Ha szeretnéd kiismerni a Farmerama játék fortélyait, akkor tarts velünk, mi segítünk benne hogy gyorsan eredményes lehess!

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr692520250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása