Farmerama csengőpengő - Gyors szerzés

2011.01.18. 20:23 Farmerama Mániás

Hogyan szerezzek gyorsan csengőpengőt? Ez gyakorlatilag minden kezdő játékosban felmerül, amikor venni akar valami nagyon drágát. A Farmerama cselesen felajánlja azt a lehetőséget, hogy farmaranyat átváltsd csengőpengőre: NEM ÉRI MEG! A kezdő játékosok beleesnek könnyen abba a hibába, hogy amikor épp szükségük van egy kis csengőpengőre, egyből beváltják a farmaranyukat, amit rettenetesen nehéz ingyen szerezni a játékba (ha jól tudom SMS küldéssel juthatsz extra farmaranyhoz, én még nem próbáltam).

Létezik egy sokkal egyszerűbb, és persze ingyenes módszer, amivel gyorsan juthatsz csengőpengőhöz, ez pedig a piac. A piacon nagyon pörög az élet, gyakorlatilag bármit teszel ki, azt egy percen belül megveszik (természetesen ez függ az általad kiszabott ártól). Ahogy végeztél az aratással a termőföldeken, egyből rakjuk ki a piacra az eredeti áron, és már kapod is a pénzt :)

Sajnos a fáról leszedett terményeket és az állatokat nem nagyon veszegetik a piacon, és ahogy egyre magasabb szintű növényeket raksz fel (körülbelül az epertől, és a paradicsomtól kezdve), egyre lejjebb kell vinned az árakat.

Ja és majdnem elfelejtettem: a tanyaházban található ügyfeleknek SEMMIT ne adj el! Többnyire ők is csak csengőpengőt ajánlanak fel, semmi extrát nem kapsz azért, hogy nekik adod el a terményeidet, ráadásul a piacon sokkal több csengőpengőt szerezhetsz ==> ne alkudozz idegenekkel ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr472593071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása