Farmerama regisztráció

2010.12.17. 23:30 Farmerama Mániás

Farmerama ingyen regisztrációA Farmerama regisztráció ingyenes, bárki aki kedvet kap ehhez a remek játékhoz ingyen csatlakozhat! A Bigpoint odafigyelt, hogy a regisztrálás minél kevésbé legyen komplikált, és hogy azoknak is könnyen sikerülhessen, akik keveset használják az Internetet.

Farmerama regisztrációHogy milyen adatokat kell megadnod a regisztrálás során? A Farmerama regisztrációs rendszerében csak olyan adatokat kell megadnod, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egyáltalán játszani tudj, gondolok itt a leendő felhasználónevedre (Játékosnév), egy e-mail címre, és egy jelszóra (egy játékos csak egy e-mail címről regisztrálhat!). Ellenben a többi online bönégszős játék regisztrációjánál itt nem kell percek sokaságát töltened azzal, hogy olyan adatokat adj meg, amire a játékhoz SEMMI szükség nincs. A Farmerama csupán két opcionális információra tart igényt, az országra, ahonnan játszani fogsz és egy születési dátumra. Erre a két infora a játék készítői leginkább azért tartanak igényt, hogy felmérhessék a regisztrációk alapján, hogy melyik országban vált nagyon populárissá a Farmerama, és hogy melyik korosztályt sikerült a legjobban meghódítaniuk. Nagyon sokan elkövetik azt a hibát (mint azt már én is tettem sokszor), hogy el se olvastam a regisztráció alatt a Felhasználási Feltételeket, aztán csináltam valami olyat, ami csalásnak minősült, és kitiltottak 2 hónapra. Azt hittem legális, amit csinálok, de végül jól megszívtam, és mehettem büntibe... szóval ne legyetek lusták, és olvassatok bele :)

Miután rányomtatok a regisztráció gombra, rögtön kaptok egy automatikus e-mailt a hitelesítés miatt: az abban található linkre kattintva aktiválhatod farmodat, és kezdheted is a játékot!

OpenID-URL

Hogy mi is az az OpenID-URL? A Farmerama egy lehetőséget nyújt ezzel az eszközzel azoknak a játékosoknak, hogy egyetlen digitális identitással egy URL-el léphessenek különböző netes oldalakra. Ez az OpenID-URL lehet a saját honlapod, blogod, vagy bármi más ami a tied, és csupán egy jelszóra lesz szükséged.

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr962523056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása