Farmerama trágya és vihar

2011.01.18. 20:18 Farmerama Mániás

Eltérve a FarmVille-től, a Farmerama-ban gyakran meglephet minket egy vihar, amit onnan láthatunk, hogy a normális kék ég helyett szakadó eső tárul a szemünk elé. Ha valamit már korábban elültettünk, de még nem termett meg, akkor azonnal kezdjünk el trágyázni, különben elázik az összes termőföld!

A trágya az állatok óljaiból nyerhető elsősorban, de sokkal egyszerűbb, ha a piacról veszel: körülbelül 100 csengőpengőért 100 egység trágya települ a trágyadombodra!

Azt már nem tudom, hogy a szupertrágya használható-e beázás ellen, csak annyit tudok, hogy sokkal gyorsabb folyamattá válik a növények megtermése, és több magot kapsz vissza utána, amit újra el tudsz ültetni. A szupertrágya megszerzése már nem olyan egyszerű, mint a sima trágyáé, ezért csak akkor használjuk, amikor tényleg szükség van rá, például feladatoknál, amik időre mennek.

Három módon szerezhetsz szupertrágyát: szerencsekereken kipörgeted, valamelyik feladaton nyersz, vagy farmaranyat költesz rá (20 farmarany 50 szupertrágya).

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr642592498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása