Farmerama Mánia

Minden, ami a Farmerama online játékkal kapcsolatos!

Farmerama kép

Farmerama böngészős játék

Friss topikok

Farmerama bejelentkezés

2010.12.18. 10:15 Farmerama Mániás

Csak úgy, mint a regisztráció, a Farmerama bejelentkezés is egy nagyon egyszerű folyamat. Miután rákattintottál a linkre, amit e-mailbe kaptál a regisztrálás után, az egyből átdob a kezdőlapra, és amint begépelted a felhasználóneved meg a jelszavad már játszhatsz is.

Farmerama belépés

 

 

 

 

Felmerülhet a kérdés, hogy a Farmerama bejelentkezésnél van még két másik ikon, azok mik? A bal oldalt lévő ikont szerintem mindenki felismeri, aki már valaha Internetezett: ha erre az ikonra kattintasz összekapcsolhatod a Farmerama-t a Facebook-kal, és Facebookon játszhatsz. A másik ikon a korábban említett OpenID-URL segítségével léptet be a játékba.

Farmerama elfelejtett jelszó

A legtöbb netező nem csak egy jelszót használ, ami nagyon helyes, csak felmerülhet az a probléma, hogy elfelejtheted, hogy melyik oldalon melyiket használtad. Aggodalomra semmi ok, mint minden más portálon, itt is működik az "Elfelejtett jelszó?" funkció, ami két módon is működhet. A bonyolultabb esetben egy biztonsági kérdést kapsz a rendszertől, amit te regisztrációnál adtál még meg, és pontosan úgy kell begépelni, ahogy még anno leírtad a választ. Lehet csak én vagyok ilyen, de fél év után már a fene se emlékszik, hogy egy "Mikor születtél?" kérdésnél kellenek-e pontok a dátum után, vagy csak évszám kell, stb. stb. variáció. A Farmerama az elfelejtett jelszó funkciót sokkal jobban oldotta meg szerencsére, csupán be kell gépelned a felhasználóneved, vagy az e-mail címed, és máris érkezik hozzád levélben a jelszó :)

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr912523464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása