Farmerama Mánia

Minden, ami a Farmerama online játékkal kapcsolatos!

Farmerama kép

Farmerama böngészős játék

Friss topikok

Farmerama játék - Első lépések (02)

2010.12.29. 20:41 Farmerama Mániás

Ebben az epizódban megkezdjük munkánkat Farmerama farmunkon, és követjük Matula testvérünk utasításait. Persze nem azért fogjuk az ő tanácsait követni, mert okosabb, mint én, hanem csak azért, mert számos jutalmat kapunk a 30 feladat megoldása során!

1. feladat: Amint belépünk Farmerama-ra meg is kapjuk, helyezzünk el termőföldeket kertünkbe. Most lehet, hogy Matulának elég egy, de ne finomkodjunk, rakjunk le egyből 30-32 (2x2-es méretű!) termőföldet, mert úgyis szükségünk lesz rájuk a jövőben. Ahogy letetted az első földet már kapod is a jutalmad, pedig még semmit se csináltál gyakorlatilag :D (Amikor teljesítesz egy feladatot ne felejts a Tovább gombra kattolni, különben nem kapod meg a jutalmad).

2. feladat: nem kell mást tenned, mint elvetned egy saláta magot valamelyik termőföldedbe. Itt se legyünk visszafogottak, ültessük el az összes magot, ami eszköztárunkban van, 2 búza és 6 saláta. Nem fogom minden egyes feladat után leírni, hogy mi a jutalom, mert ti magatok is látni fogjátok.

3. feladat: szintén gyerekjáték, meg kell öntözni valamelyik termőföldet, ahova növényt ültettél, de ne pazarold el a vizet, mert ezekből a magokból még ígyis nagyon hamar lesz növény --> kattints a termőföldre, és utána a kék vízcseppre! A víz segít abban, hogy a magokból hamarabb kikeljenek a növények (na ki gondolta volna...).

4. feladat: majdnem ugyanaz, mint az előző, csak itt a trágya gombra kell kattolni (a trágya szintén ritka dolog, amíg nincs elég sok ól a kertedben, és a jövőben nagyon szükség lesz rá, szóval ezt se érdemes pazarolni). Hogy mire jó a trágya? Farmerama-ban nem mindig napos az ég, néha vihar keletkezik, és árvíz lesz termőföldjeinken, ha nem trágyázzuk be őket :S

5. feladat: ismét meghaladja az emberi képességeket ez az utasítás, le kell aratni a növényeket --> rákattintasz a termőföldre, miután letelt az idő (saláták esetén 5, búzák esetén 10 perc), majd a pajta ikont válaszd. Amikor a kész gombra kattintasz láthatod, hogy mennyi tapasztalati pontot kaptál egy fehér felhőben. Ha rám hallgattál és 2x2-es termőföldeket helyeztél el a farmodon, akkor a Pajtára kattintva láthatod, hogy salátából 6 helyett 30 lett, búzából pedig 2 helyett 10, mivel az ilyen méretű termőföldek +4 magot adnak vissza az aratás után.

Ha mindent a leírtak szerint csináltál máris elérted a 2. szintet a Farmerama játékban, és Zöldfülű helyett immáron Rügyecske a rangod. A következő Farmerama játék epizódban újabb tanácsokkal látlak el titeket, elhelyezzük az első tyúk ólt kertünkben, és további feladatokat végzünk el Matulának :)

Szép napot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr902546887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása