Mi az a Farmerama?

2010.12.16. 18:38 Farmerama Mániás

Az előbbi bejegyzésem elég rövid volt, és csak azt említettem meg, hogy mennyire népszerű a Farmerama. Most azonban beszéljünk arról, hogy valójában mi is az a Farmerama, mi maga a játék célja, és hogy ki alkotta.

Bigpoint FarmeramaA Farmerama böngészős játék alkotója egy német játékkészítő cég, a BigPoint. A játék elején kapsz egy farmot, amin növényeket termeszthetsz, arathatsz, és állatokat tarthatsz. Így elsőre elég uncsinak hangzik a dolog, de ha jobban belemélyedünk a játékba rájövünk, hogy mégis milyen fantasztikus és sokoldalú ez a Farmerama. A játék egyik vonzerejét talán a fejlődés okozza: ahogy végzed a házimunkát, és különböző küldetéseket csinálsz, úgy kapsz tapasztalati pontokat, és lépsz szinteket.

Farmerama környezete

Minden játékos egy egyszerű és üres farmmal kezd, amely bővíthető a későbbiek során, és teljesen egyedivé varázsolható attól függően, hogy a farm tulajdonosa (azaz Te :)) hol helyezi el a növényeket, a karámot az állatoknak, és a különböző dekorációkat. A játékosok bármikor meglátogathatják a közeli várost, ahol magokat vásárolhatnak, kiterjeszthetik a farmjukat, és a szomszédoknak ajándékokat küldhetnek.

Farmerama főoldal

 

 

 

 

 

 

 

Farmerama játékmenet

A Farmerama játékosai tárgyakat két pénznemmel vásárolhatnak: csengőpengő és farmarany. Amikor készen állsz elültetheted első magjaidat, amelyek idővel kifejlődnek (az időtartam változó magtípusonként), és learathatóvá válnak, amiért te tapasztalati pontot kapsz majd. A kifejlődés folyamata gyorsítható vízzel, és trágyázással. Ha van egy karámod az állatok számára a farmodon az nagyban megkönnyítheti munkádat: az állatok eltartásához, "felneveléséhez" vízre és élelmiszerre van szükséged, viszont ha elérték a "felnőtt" kort el tudnak végezni helyetted számos feladatot, de akár el is adhatod őket a piacon (az állatok neveléséért szintén kapsz tapasztalati pontot!).

A Farmerama-ban a szomszédaidat te választod meg, körülbelül úgy rendelhedsz magadhoz szomszédokat, mint ahogy egy közösségi oldalon ismerősnek jelölöd a barátodat. A szomszédok segíthetnek egymás farmjait rendbe rakni, és megajándékozhatják egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr882520275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása